La Festa Major omplirà Rocafort d'activitats durant gairebé tot el mes

Del 8 al 20 d'agost hi ha actes tots els dies sense excepció

Bona part dels actes de la Festa Major de Rocafort es portaran a terme a la plaça Gran
Bona part dels actes de la Festa Major de Rocafort es portaran a terme a la plaça Gran | GSV
05 d'agost del 2022
Actualitzat a les 11:54h
El proper dilluns Rocafort inicia una marató d'actes amb motiu de la seva Festa Major que no finalitzarà fins al 20 d'agost, amb un afegitó, encara, el 27 d'agost, tot a l'entorn del cap de setmana de la Verge d'Agost que és la festivitat que celebra el petit nucli del terme del Pont de Vilomara.

El programa de Festa Major començarà aquest dilluns a les 9 del vespre a la plaça Gran amb un Sopar que s'ha de portar cadascú, el pregó i karaoke. Dimarts a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Nova es farà un Taller d'andròmines. El dimecres a les 9 del matí sortirà del camp d'esports la Micro duatló. El mateix dimecres a 2/4 de 7 de la tarda es portarà a terme un Taller infantil al Casal de Rocafort. Dijous a les 12 del migdia començarà a Cal Brunet el Mulla't segle XX. A les 6 de la tarda es farà un Curs d'Instagram per a boomers al Casal.

Ja en el cap de setmana principal de Festa Major, el divendres 12 d'agost a 2/4 de 10 del matí a la plaça Nova es portarà a terme l'activitat Mou-te amb Rubèn Gallart. A les 7 de la tarda se celebrarà la Baixada d'andròmines amb sortida a la plaça de les Roques. A les 11 de la nit al pati de la Rectoria hi haurà Dj Big House

L'endemà dissabte a 2/4 de 7 de la tarda es jugarà el partit de futbol de solters contra casats. A les 11 de la nit a l'Església, Cesk Freixas i Roc Casagran interpretaran Versos que es fan cançó. El diumenge començarà a les 10 del matí amb un Taller de pa a Can Jaumet. A les 7 de la tarda als baixos de Cal Rovira s'estrenarà l'exposició fotogràfica Com un silenci en què tot parla. Finalment, a les 11 de la nit a la plaça Gran, Non Stop Band posaran música al Ball de Festa Major.

La segona setmana de festa començarà el dilluns 15 d'agost a 2/4 de 10 del matí amb la missa solemne. A 2/4 de 7 de la tarda, Pelu&Amaya portaran a terme l'activitat infantil Fes la teva plaça dels jocs. L'activitat anirà acompanyada d'una xocolatada. Dimarts a 2/4 de 7 de la tarda, la plaça Gran acollirà un escape room. Dimecres a les 8 del matí hi haurà una caminada popular. Dijous a 2/4 de 7 de la tarda serà el torn de les bicicletes, amb una pedalada popular amb sortida des de la plaça Gran. El divendres a partir de 2/4 de 8 de la tarda, el pati de Can Mestret acollirà un Tast de vins a càrrec d'Anna Castilllo. El gruix d'activitats finalitzarà el dissabte 20 d'agost a les 10 del vespre amb una Cigronada i xou popular a la plaça Gran.

En el mateix programa de festes, el dissabte 27 d'agost a les 8 del vespre, Incantari oferirà el concert Encreuament de mirades a l'Església.