El CE Manresa fa bons els pronòstics i es classifica per a les semifinals del Torneig d'Històrics

En el triangular s'ha imposat a la UE Horta per 2-0 i a la FE Grama per 2-1, i dissabte buscarà la final contra la UE Sant Andreu

Noah celebra un dels dos gols que ha marcat a la FE Grama
Noah celebra un dels dos gols que ha marcat a la FE Grama | Torneig d'Històrics
04 d'agost del 2022
Actualitzat el 05 d'agost a les 12:44h
El CE Manresa ha fet bons els pronòstics i aquest dijous s'ha classificat per a les semifinals del Torneig d'Històrics després de superar la UE Horta per 2-0 i la FE Grama per 2-1 en el triangular a 45 minuts que han disputat tots tres equips.

En el seu primer mig-partit, el CE Manresa ha superat la UE Horta amb gols de la nova incorporació David Acedo, que ha xutat creuat al pal esquerre per superar el porter al minut 18, i de Javi López després d'aprofitar una pilota que ha quedat morta a l'àrea al minut 42.