Castellgalí entrarà de ple en Festa Major aquest cap de setmana

Els actes s'allargaran fins al proper dilluns 8 d'agost

Castellgalí celebrarà la seva Festa Major aquest cap de setmana
Castellgalí celebrarà la seva Festa Major aquest cap de setmana | GSV
Redacció
04 d'agost del 2022
Actualitzat a les 18:05h
Castellgalí entrarà aquest cap de setmana de ple en el programa de la seva Festa Major. Després d'actes dispersos des de l'inici d'aquest mes d'agost, aquest dijous a partir de 2/4 de 5 de la tarda s'estrenarà un tobogan urbà de 75 metres que partirà des del Mas Planoi. A les 10 del vespre, a la piscina municipal se celebrarà la Nit Chill Out.

Divendres, a partir de les 5 de la tarda, serà el torn de proves i riure amb Humor Amarillo al camp de futbol. A 2/4 de 10 de la nit, al pàrquing de camions Pla del camí, s'hi celebrarà un Sopar a la fresca, i tot seguit un Espectacle de cabaret i a la mitjanit l'actuació de Crazy Louie.

El dissabte començarà a les 10 del matí amb la Baixada d'andròmines des del carrer Piorat, a Cal Enrich de Calafell. Hi haurà premis a la més ràpida, desastrosa i currada. Abans, a les 9 del matí, al local del CTT Castellgalí, haurà començat el Torneig de tennis taula amb els no federats. el torneig per a federats serà a les 4 de la tarda.

A les 8 del vespre se celebrarà el Cercaplaces, des de la plaça Puigterrà fins al pàrquing de camions Pla del camí. Aquí mateix, a les 10 de la nit, s'iniciarà la Mostra de foc i espectacle pirotècnic. A les 11 de la nit serà l'hora del concert de Song Dealers, una hora més tard de Rocktambuls i a partir de 2/4 de 3 de la matinada, sessió Dj.

Diumenge començarà a les 9 del matí amb una Tirada al plat al Camp de tir. D'11 del matí a 2 del migdia, hi haurà inflables a la piscina amb entrada lliure. En acabar es farà un vermut infantil. A les 11 se celebrarà la missa dominical a l'església de Sant Miquel. I a 2/4 de 8 serà l'hora del concert de tarda amb l'Orquestra Maravella, que farà repertori ballable a 2/4 de 12 de la nit.

La Festa Major de Castellgalí finalitzarà dilluns amb la Festa de l'escuma a 2/4 d'1 del migdia a la plaça de l'Ajuntament, i amb el Ball de final de festa a les 11 de la nit, que inclourà el Ball del fanalet de Festa Major i el ball amb l'Orquestra Swing Latino.