1 de 10
Música

Orgue i trompa, en el tercer concert del Festival Internacional Orgue de Montserrat, aquest dissabte

Mar Vaqué i Isabel Rodríguez presentaran un diàleg entre l'orgue i la trompa a la Basílica de Santa Maria de Montserrat

Mar Vaqué i Isabel Rodríguez | Arxiu particular
per Redacció, 3 d'agost de 2022 a les 17:52 |
El tercer concert del Festival Internacional Orgue de Montserrat 2022 (FIOM 2022) se celebrarà a la Basílica de Santa Maria de Montserrat el proper dissabte a les 9 del vespre.

En aquesta ocasió, el festival presenta un diàleg entre l'orgue i la trompa, interpretat per l'organista catalana resident a Alemanya Mar Vaqué, que estarà acompanyada de la trompista andalusa Isabel Rodríguez.


El programa inclourà música de diverses èpoques, partint de Bach i Telemann, fins a arribar a música contemporània recreada per aquestes dues joves intèrprets, que estan fent una carrera molt important a Europa. Per tant, després d'interpretar obres principalment de Georg P. Telemann i de Johann S. Bach, també tocaran peces de Bernhard Krol, Bernhard Eduard Müller, Étienne Isoz, Maurice Duruflé, a més de la improvisació de la pròpia Mar Vaqué.

Aquest concert es podrà escoltar en directe, a través de Montserrat Ràdio, i veure en diferit el diumenge 21 d'agost, a les 22.30h, per les TV de La Xarxa Audiovisual Local.

 

Participació