Turisme

L'experiència turística «Camí Ignasià conscient» es farà finalment aquest divendres

L'activitat estava programada per al 29 de juliol passat, però amb les afectacions per la pluja es va haver de reprogramar

L'activitat finalitzarà a l'Oller del Mas | BLM
per Redacció, 3 d'agost de 2022 a les 10:17 |
Aquest divendres, 5 d'agost, tindrà lloc l'experiència turística Camí Ignasià Conscient, co-organitzada per Manresa Turisme, Ester Bach i l'Oller del Mas. La proposta estava prevista inicialment el dia 29 de juliol, coincidint amb les Festes de Sant Ignasi, però la forta tempesta de divendres passat a la tarda va obligar a cancel·lar-la i a buscar una nova data.

Es tracta d'una experiència de turisme conscient entorn del Camí Ignasià, concretament al bosc de l'Oller del Mas, dirigida per l'experta en benestar a través del cos, Ester Bach, amb una àmplia experiència en aquest tipus de propostes de connexió.


L'activitat s'inicia amb un taller de respiració conscient, que permet connectar amb un mateix per tal de connectar, tot seguit, amb el paisatge, realitzant una caminada en silenci pel tram de Camí Ignasià fins a arribar a l'espai del celler de l'Oller del Mas, on s'acaba amb un tast de diversos vins. El tast es fa també d'una manera lenta, buscant la presència plena dels participants.

L'activitat comença a les 7 de la tarda i té una durada de dues hores i un preu de 20 euros, que inclou el taller i el tast de vins. Les places són molt limitades, per garantir la qualitat de la proposta i amb el canvi de data han quedat algunes places lliures. Les reserves poden fer-se a través de la web de turisme o presencialment a l'Oficina de Turisme de Manresa.

 

Participació