El tanca a dins la botiga cansat dels seus furts continus

Els fets han passat aquest dimarts a la tarda al supermercat Pròxim de la plaça dels Drets de Manresa

Fins al supermercat s'han desplaçat dues unitats de la Policia Local de Manresa i dues dels Mossos d'Esquadra
Fins al supermercat s'han desplaçat dues unitats de la Policia Local de Manresa i dues dels Mossos d'Esquadra | Pere Fontanals
02 d'agost del 2022
Actualitzat a les 20:23h
El propietari de la botiga Pròxim de la plaça dels Drets de Manresa ha tancat la persiana de l'establiment per no deixar sortir un individu a qui acusava d'haver furtat productes del supermercat diverses vegades i que, a més, l'havia agredit aquest mateix dimarts a la tarda.

Els fets han passat sobre les 5 de la tarda d'aquest dimarts. Segons han explicat fonts policials a NacióManresa, un individu ha entrat al supermercat i el propietari de l'establiment l'ha advertit que no l'atendria ja que el tenia fitxat per furts anteriors. Sense fer cas a les indicacions, l'individu ha agafat el producte i l'ha portat fins a caixa per pagar-lo. Davant la segona negativa del botiguer a atendre'l, l'individu li ha saltat a sobre per agredir-lo mentre, paral·lelament, el propietari accionava la persiana per tancar-lo a dins.

Davant els crits que se sentien des de l'exterior, diversos vianants han avisat la policia, que ha arribat amb dues patrulles de la Policia Local i dues més dels Mossos d'Esquadra. Entremig, un dels companys del presumpte pispa ha volgut forçar la porta sense aconseguir-ho, però ha espatllat el mecanisme automàtic.

En arribar els agents han pogut comprovar que el propietari del supermercat tenia diverses esgarrapades a la cara i la samarreta estripada. Com que l'agressió no ha estat per robar sinó per l'enuig que ha tingut al veure que no l'atenia, el presumpte delicte no seria de robatori amb violència, sinó d'agressió, de manera que els policies no han practicat, finalment, cap detenció.

El propietari de l'establiment ha denunciat l'individu per agressió i el seu company pels danys a la persiana de l'establiment.