El CE Manresa encara l'Històrics després d'una victòria i un empat contra equips de 1a RFEF

Els blanc-i-vermells jugaran dijous triangular contra l'Horta i la FE Grama per entrar a les semifinals del torneig degà de Catalunya

El CE Manresa -amb l'equipació suplent- ha jugat aquest diumenge contra el Barça Atl.
El CE Manresa -amb l'equipació suplent- ha jugat aquest diumenge contra el Barça Atl. | FCB
31 de juliol del 2022
Actualitzat a les 21:32h
El CE Manresa afrontarà la propera setmana el Torneig d'Històrics després que en els dos primers partits de pretemporada hagi causat una molt bona impressió contra dos equips de Primera RFEF, una categoria superior a la seva.

El passat dimecres, els blanc-i-vermells es van imposar a la UE Cornellà per 3-0 en un partit disputat a Tona, i aquest diumenge han empatat a zero contra el Barça Atlètic en un matx jugat a porta tancada. De fet, la UE Cornellà és el seu primer rival a la Copa Catalunya, en un partit que es disputarà el dia 7 o el dia 10 d'agost, segons quin sigui el paper que facin els manresans al Torneig d'Històrics.

A repetir el bon paper del primer Torneig d'Històrics
Aquesta serà la segona vegada que el CE Manresa participa en el Torneig d'Històrics després de l'excel·lent paper que va oferir en el seu debut, la temporada passada, on va guanyar els partits del seu grup i només va ser eliminat abans de la final a la tanda de penals.

Aquest 2022, el CE Manresa debutarà en el Torneig el proper dijous contra l'Horta i la FE Grama en un triangular que es juga en la mateixa jornada i en enfrontaments de 45 minuts. El primer de cada grup passa a les semifinals, que es jugaran dissabte, i d'aquí a la final, que serà diumenge.

Amb els dos partits invicte davant de rivals de més categoria, el CE Manresa arriba al degà dels torneigs catalans en un estat de forma molt esperançador.