baralla

Grotesca baralla a la plaça Crist Rei de Manresa

Un enfrontament entre diverses persones ha acabat amb dos ferits que s'han denunciat mútuament

Plaça de Crist Rei de Manresa, aquest diumenge al matí | Pere Fontanals
per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 31 de juliol de 2022 a les 13:28 |
La plaça de Crist Rei de Manresa, en ple cor comercial de la ciutat, ha viscut aquest diumenge un enfrontament entre set o vuit individus, segons els testimonis, tot i que la baralla física, pròpiament, l'han protagonitzat dues persones. Entre corredisses, crits i amenaces, en algun moment s'han viscut escenes grotesques.

Passades les 10 del matí, els Mossos d'Esquadra han rebut avisos que els informaven d'una baralla entre vuit persones a la plaça Crist Rei de Manresa, en ple passeig de Pere III. Quan els agents han arribat a lloc s'han trobat amb corredisses, insults i amenaces creuades entre diversos individus, però només dos que es barallessin realment, i a mà neta, sense armes.


Ha estat un enfrontament on, entre les protagonistes, una dona s'ha amagat en un comerç proper i un home a dins d'un cotxe, i on s'han produït escenes gairebé més grotesques que còmiques, tot i que, evidentment, per als vianants que passaven en aquells moments per allà poden no haver-ho sentit així. Segons fonts policials, l'enfrontament tenia la venda de drogues com a tema de fons, si més no pel que manifestaven els contendents.

Al resultar ferits, tots dos, de forma lleu, els Mossos d'Esquadra han recollit les seves dues denúncies creuades, i no ha hagut de practicar cap detenció. 

Participació