Grotesca baralla a la plaça Crist Rei de Manresa

Un enfrontament entre diverses persones ha acabat amb dos ferits que s'han denunciat mútuament

Plaça de Crist Rei de Manresa, aquest diumenge al matí
Plaça de Crist Rei de Manresa, aquest diumenge al matí | Pere Fontanals
31 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:40h
La plaça de Crist Rei de Manresa, en ple cor comercial de la ciutat, ha viscut aquest diumenge un enfrontament entre set o vuit individus, segons els testimonis, tot i que la baralla física, pròpiament, l'han protagonitzat dues persones. Entre corredisses, crits i amenaces, en algun moment s'han viscut escenes grotesques.

Passades les 10 del matí, els Mossos d'Esquadra han rebut avisos que els informaven d'una baralla entre vuit persones a la plaça Crist Rei de Manresa, en ple passeig de Pere III. Quan els agents han arribat a lloc s'han trobat amb corredisses, insults i amenaces creuades entre diversos individus, però només dos que es barallessin realment, i a mà neta, sense armes.

Ha estat un enfrontament on, entre les protagonistes, una dona s'ha amagat en un comerç proper i un home a dins d'un cotxe, i on s'han produït escenes gairebé més grotesques que còmiques, tot i que, evidentment, per als vianants que passaven en aquells moments per allà poden no haver-ho sentit així. Segons fonts policials, l'enfrontament tenia la venda de drogues com a tema de fons, si més no pel que manifestaven els contendents.

Al resultar ferits, tots dos, de forma lleu, els Mossos d'Esquadra han recollit les seves dues denúncies creuades, i no ha hagut de practicar cap detenció.