Més de 400 infants i joves posen punt final als casals d'estiu del CAE i La Xarranca

Han gestionat els casals infantils de Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Santpedor i Manresa, i els juvenils de Manresa i Vacarisses

Activitat en un casal d'estiu del CAE
Activitat en un casal d'estiu del CAE | CAE
Redacció
30 de juliol del 2022
Actualitzat a les 10:53h
Més de 400 infants i joves han gaudit dels casals i activitats d'estiu del CAE i La Xarranca, sense tantes restriccions per la Covid i amb molta més llibertat que l'any passat. La Cançó dels Casals ha estat el tema musical dels casals d'estiu d'enguany, que ha compost La Xarranca per celebrar els més de 30 anys d'experiència en l'organització de casals, colònies i altres activitats d'estiu de lleure educatiu.

L'activitat als casals de Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Santpedor i Manresa ha girat a l'entorn de l'agència de detectius AIDA, que ha servit d'eix inspirador de totes les activitats. Els joves d'Òrbita Jove Manresa i Pack Jove Vacarisses (Vallès Occidental), per la seva banda, també han gaudit de nits de bivac, tallers, una sortida al Bosc Vertical i una excursió a Illa Fantasia. 

Després de les vacances, el CAE i La Xarranca tornaran per començar el curs amb activitats extraescolars de lleure amb l'avançament del curs escolar que enguany començarà el 5 de setembre.