Els Bombers donen per extingit l'incendi del Pont de Vilomara

Aquest dijous es desmuntaven les darreres instal·lacions d'aigua al perímetre cremat

Estat en que va quedar alguna de les cases de River Park després de l'incendi.
Estat en que va quedar alguna de les cases de River Park després de l'incendi. | ACN
Redacció
30 de juliol del 2022
Actualitzat a les 2:11h
El cos dels Bombers ha donat per extingit aquest divendres al vespre l'incendi del Pont de Vilomara i Rocafort, que des de diumenge 17 de juliol ha cremat 1.750 hectàrees de superfície forestal i una cinquantena de cases, una vintena de les quals totalment calcinades a la urbanització River Park. Els Bombers van desmuntar dijous les darreres instal·lacions d'aigua al perímetre cremat. Cal recordar que els Agents Rurals treballen amb l'única hipòtesi de la intencionalitat en l'origen del foc i que creuen que l'autor o autors coneixien bé la zona.

Jornada benèfica a favor de les famílies afectades
La Joventut del Pont amb l'empara de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort organitzaran aquest dissabte una jornada benèfica a favor de les famílies afectades per l'incendi que s'ha donat per extingit aquest divendres.

La jornada es repartirà entre el passeig de la Pau i el Poliesportiu Municipal entre les 7 de la tarda de dissabte i 2/4 de 2 de la matinada de diumenge. Hi haurà inflables de Món d'Oci per als més petits, botifarrada, espectacle de màgia amb Màgic Yoyo, i tancaran la vetllada els concerts de Kevin Deké i Rosso Candela, i l'actuació final d'El Quinto Carajillo,