Detenen els dos protagonistes de la baralla en un bar de Manresa mentre entraven a robar en un pis

La Policia Local els ha enxampat aquest divendres de matinada mentre hi accedien pel balcó

Carrer Llibertat, on la Policia Local de Manresa ha detingut els dos individus
Carrer Llibertat, on la Policia Local de Manresa ha detingut els dos individus | GSV
29 de juliol del 2022
Actualitzat el 30 de juliol a les 2:27h
La Policia Local de Manresa ha detingut aquest divendres a 2/4 de 4 de la matinada dos joves de 20 i 22 anys mentre, presumptament, intentaven entrar a robar en un pis del carrer Llibertat enfilant-se pel balcó. Segons ha pogut saber NacióManresa, els dos detinguts són els individus que s'han fet famosos aquesta setmana per participar en una baralla contra el propietari de la Granja Rosa del carrer Barcelona de Manresa, en un incident que s'ha fet viral a les xarxes.

Ara, després de la seva detenció, els individus han passat a mans dels Mossos d'Esquadra, que els posaran a disposició del jutjat de guàrdia de Manresa on hauran de respondre d'aquest intent de robatori amb força en habitatge i d'altres causes que tenen pendents.


Detinguts gràcies a l'avís d'una veïna de Creu Guixera
Els fets han tingut lloc al carrer Llibertat. A 2/4 de 4 de la matinada, una veïna propera, del carrer Creu Guixera, ha trucat a la Policia Local per informar que hi havia dos homes que observaven els habitatges de la zona en actitud sospitosa i ha facilitat la seva descripció.

Quan els agents hi han arribat, han observat que hi havia una persona al carrer Llibertat que coincidia amb la descripció facilitada per l'alertant. En veure la patrulla, l'home ha cridat cap a l'interior d'un balcó i ha intentat marxar de l'indret, però l'han aturat els agents.

Una segona patrulla ha observat una persona estirada al balcó del primer pis de l'habitatge, que també coincidia amb la descripció facilitada per la testimoni. Els agents han procedit a detenir els dos individus, per haver entrat a robar presumptament a l'interior de l'habitatge.

Posteriorment, els agents han trucat el timbre del pis on hi havia el detingut i han pogut parlar amb el seu inquilí, que estava dormint en el moment dels fets.