El CAE Manresa ha format 878 persones l'últim semestre

La mitjana de satisfacció de les formacions ha sigut d’un 4.6 sobre 5, el que indica un molt bon nivell per part de l'alumnat

Jornada de formació del CAE
Jornada de formació del CAE | CAE
Redacció
28 de juliol del 2022
Actualitzat a les 19:13h
L'escola de formació del CAE Manresa tanca el primer semestre de l'any amb 878 alumnes, destaquen les formacions en monitor de lleure, intervenció educativa com vetllador i les de creixement personal com coaching o mindfulness. A més, estem contents per l’alta taxa de satisfacció de l’alumnat ha sigut de 4.6 sobre 5.

Durant la formació d’estiu, el CAE coordinat 10 accions formatives, 165 hores de formació i 149 alumnes. Els cursos de pre-monitors destinats a adolescents d'entre 16 i 18 anys són els que més bé han funcionat aquest estiu amb 75 persones inscrites, un nombre alt d'interessats que permet valorar de forma molt positiva el planter dels futurs equips i professionals del món del lleure.

L'herència de la pandèmia ha permès l'entitat adaptar-se al nou format en línia que ha ajudat a flexibilitzar horaris i assistència a l'hora de fer les formacions. Tot i això, s'han mantingut moltes sessions en format presencial, apostant per la proximitat, aprenentatge vivencial, després de gairebé dos anys amb restriccions.