1 de 10
joventut

Santpedor acomiadarà l'Estiu Jove amb Lildami i els finalistes del Concurs de Música Jove

Sharp, Fracàs i Atzavara han estat els tres grups finalistes al concurs

Concurs de Música Jove de Santpedor 2021 | AjStp
per Redacció, 28 de juliol de 2022 a les 11:20 |
Aquest divendres Santpedor clourà les activitats de l'Estiu Jove 2022 amb el Concert Jove, a partir de les 8 del vespre a Cal Llovet. Hi participaran els tres grups finalistes del 10è Concurs de Música Jove de Santpedor i el raper terrassenc Lildami serà l'encarregat de tancar la nit. L'entrada és gratuïta.  

Sharp (rock-metal), Fracàs (punk-indie en català) i Atzavara (rock-reggae-ska-punk) son les formacions finalistes escollides pel jurat. Provenen de diferents punts del territori català (Pallejà, Girona i Terres de Lleida) i tots ells estan formats per joves menors de 30 anys.  A banda de la possibilitat de tocar al concert jove de Santpedor, els tres grups opten al primer premi, valorat en 500 euros, i al segon i tercer premi, valorats en 250 euros. L'ordre dels guanyadors s'anunciarà el mateix dia al finalitzar el concert jove després del recompte de votacions del públic assistent al concert.


Cloenda de l'Estiu Jove 2022


El Casal de joves Lokal de la Vila de Santpedor ha programat un any més un juliol ple d'activitats esportives i de lleure dirigides al col·lectiu jove. En total s'han programat una vintena de propostes i han tingut molt bona rebuda, amb uns 250 participants.


En destaquen el paintball, els tornejos de futbol, el volei, la gimcana, l'humor amarillo, el bubble football o tallers de cuina, entre moltes d'altres. L'objectiu de la programació de l'Estiu Jove és potenciar el lleure inclusiu i accessible entre el jovent del poble. 

 

Participació