El Festival Internacional de Música clàssica porta «L'essència del Bel Canto» a Sant Benet

Serena Sáenz, Carles Pachón i el pianista Stanislav Anguelov protagonitzaran el darrer concert del cicle

Carles Pachón serà un dels protagonistes del concert
Carles Pachón serà un dels protagonistes del concert | Arxiu particular
Redacció
27 de juliol del 2022
Actualitzat a les 19:53h
Aquest dijous clourà la 28a edició del Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana amb la proposta L'essència del Bel Canto amb la soprano Serena Sáenz i el baríton navassenc Carles Pachón, acompanyats al piano pel búlgar Stanislav Anguelov. El concert tindrà lloc als jardins de Sant Benet de Bages a partir d'1/4 d'11 del vespre.

La barcelonina Serena Sáenz és considerada una de les veus joves amb més projecció del moment, l'any passat va endur-se el premi del Concurs Internacional de Cant Montserrat Caballé i també compta amb múltiples premis tant en el Concurs d'Òpera de París com en el Concurs Viñas.

Per la seva banda el navassenc Carles Pachón ha rebut aquest mes de juliol el primer premi en el prestigiós concurs Neue Stimmen, un dels concursos de cant més prestigiosos del panorama continental. Tots dos estaran acompanyats pel pianista búlgar Stanislav Anguelov, oferiran un recital líric d'àries de Rossini, Mozart i Donizetti.

El preu de les entrades és de 25 euros i es poden adquirir a aquest enllaç i presencialment a les taquilles del Kursaal de Manresa i a Foto Isidre a Sant Fruitós de Bages.