Violenta baralla a l'interior d'un bar del carrer Barcelona de Manresa

Les agressions han començat quan dos individus no han volgut pagar el compte després d'haver increpat el propietari

La cara d'un dels contendents coberta de sang
La cara d'un dels contendents coberta de sang | Cedida
27 de juliol del 2022
Actualitzat el 29 de juliol a les 19:55h

Un vídeo a les xarxes i una pila de rumors. En les imatges s'hi veuen dues persones barallant-se a l'interior de la Granja Rosa, a l'inici del carrer Barcelona de Manresa. També s'hi veu gent gran que fuig, una persona amb molta sang a la cara, cops de puny, empentes, insults i un dels agressors demenant-li un ganivet a un que l'acompanyava. Finalment, entre tots han aconseguit fer fora a dues persones.

Els fets han passat aquest dimecres sobre les 9 del matí a la granja mentre molta gent es trobava en el seu interior esmorzant. Els fets, segons fons policials recollides dels testimonis, és que dos individus han arribat a l'establiment amb aspecte d'haver begut o haver pres substàncies estupefaents i amb blaus i i petits talls com si haguessin participat en una baralla anterior, i s'han assegut a la terrassa sense voler prendre res.

El cambrer els ha dit que no s'hi podien estar sense consumir i han demanat una beguda que posteriorment no han volgut pagar. Quan el propietari del bar els ha recriminat l'acció, un dels dos individus, i sempre segons el testimoni del cambrer, s'ha aixecat de cop i s'ha llançat a sobre d'ell entrant en la granja. La baralla ha anat a més i La gent optava per fugir o intentar separar-los.

En la baralla, el client ha començat a sagnar profusament pel cap i li ha quedat la cara plena de sang. En aquell moment s'ha tornat molt més agressiu i li ha demanat un ganivet al seu company, que intentava separar-los. El company li ha negat el ganivet i poc a poc, la resta de la gent han aconseguit separar-los i emportar-se els dos individus a l'exterior de l'establiment.

Fins al lloc hi han arribat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra quan els dos individus havien marxat del lloc. Un cop analitzades les proves i els testimonis han recollit la denúncia del propietari de la granja amb una acusació per agressió. En el moment de la consulta de NacióManresa, cap dels dos individus no havien presentat una denúncia similar. Els Mossos no han practicat cap detenció.

Tot i així, segons un altre vídeo, més tard l'agredit ha tornat a la granja semblant voler passar comptes, tot i que s'ha trobat l'establiment tancat.