Navarcles convoca un concurs de música per promocionar nous grups i artistes del Bages

Després del període d'inscripció, els diferents artistes actuaran el divendres 13 d'agost

Ajuntament de Navarcles
Ajuntament de Navarcles | AjNvc
Redacció
27 de juliol del 2022
Actualitzat a les 11:41h
L'Ajuntament de Navarcles convoca el Concurs de música Navarcles 2022, obert a qualsevol proposta musical de qualitat, per guardonar els millors artistes entre tots els grups que s'hi presentin, independentment del seu estil musical. L'objectiu és prendre el pols a l'escena musical de la comarca, descobrir noves propostes i promocionar les noves creacions i inquietuds artístiques. Es volen donar a conèixer artistes i grups emergents, nous projectes i plantejaments artístics alternatius, promocionant la música i fomentant la formació de nous públics.

El concurs està obert a tots els formats i estils. Prima la qualitat i novetat de la proposta per sobre de l'estil artístic i musical. Després del període d'inscripció, els diferents artistes actuaran el divendres 13 d'agost.

Per participar en el Concurs cal inscriure-s'hi, i ho poden fer tots els grups o solistes de música de qualsevol estil i idioma, amb els requisits i les característiques següents:

- Poden participar en el Concurs els grups i/o solistes, si tots els seus membres tenen 16 anys o més en el moment de la inscripció.

- Els grups o solistes que es presentin al Concurs han de comptar amb un nombre de temes suficient per a poder realitzar un concert de com a mínim 20 minuts.

- Els participants, en presentar-se al concurs, autoritzen la seva reproducció pública en mitjans de comunicació en general, i en particular a les xarxes socials, sempre amb l'objectiu de promoció del Concurs i l'artista inscrit.

- Per a poder dur a terme les actuacions, l'organització posarà a disposició dels grups o solistes un equip de so, backline basic i il·luminació, així com un tècnic (les bandes poden optar per dur el seu propi tècnic, sempre que ho comuniquin prèviament a l'organització), a més d'una bateria, la base de la qual serà comuna per a tots els participants. Cada participant ha de dur la resta d'instruments, accessoris i complements.

Les bases completes del certamen i el formulari d'inscripció, oberta fins al 8 d'agost, es pot trobar al web de l'Ajuntament de Navarcles.