1 de 10
Centre Històric

L'Ajuntament de Manresa organitza una passejada fotogràfica pel Centre Històric

Tindrà lloc el pròxim dijous a partir d'1/4 de 8 del vespre

La passejada començarà a la Buresa | AjM
per Redacció, 20 de juliol de 2022 a les 13:45 |
Amb l'objectiu de dinamitzar i posar en valor els carrers i el patrimoni arquitectònic del nucli antic de Manresa, l'Ajuntament, a través de la regidoria de Centre Històric, ha organitzat una nova activitat per al pròxim dia 21 de juliol, de 19.15 a 21.00 h. Es tracta del 1r Histogram, una passejada pel Centre Històric.

En aquesta activitat un grup delimitat de persones farà un recorregut pel Centre Històric acompanyats d'un dinamitzador, Hasmukh Kerai, el qual ajudarà, mitjançant l'ajuda de petits reptes i pistes, que els participants deixin volar la seva imaginació inspirant-se fotogràficament en racons i espais d'aquest entorn.


La passejada fotogràfica arrencarà a les 19.15 h davant l'edifici de la Buresa, a la plaça Sant Domènec, i farà parades a la plaça Anselm Clavé (1r repte), Plana de l'Om (2n repte). El recorregut continuarà en direcció al carrer Na Bastardes, la plaça d'en Creus i la Seu (on a les 20.25 h hi ha prevista una sorpresa). El tercer i darrer repte tindrà lloc a la plaça Major. El punt final de l'activitat serà a la Vermuteria Santa Rita, establiment col·laborador d'aquesta iniciativa cultural conjuntament amb Fotografia Vert i Contrast Fotografia. 

Les fotos realitzades es poden enviar per correu electrònic a regidoriach@ajmanresa.cat fins al 24 de juliol. Entre les fotografies rebudes es farà una selecció, s'imprimiran i s'exposaran del 27 al 31 de juliol a diversos establiments de la plaça Major i voltants.


A més, des del mateix dia 21, les persones participants podran publicar les fotografies que realitzin durant l'activitat a les seves xarxes socials, utilitzant els hashtags #HistogramCHManresa i #CHManresa, i mencionar/etiquetar el compte de la regidoria de Centre Històric de Manresa: Facebook @centrehistoricmanresa – Instagram @chmanresa – Twitter @Manresa CH.

 

Participació