1 de 10
Mirador de Montserrat

Santpedor posa en marxa les obres de la darrera fase d'urbanització del Mirador de Montserrat

Està previst que la durada de les obres del primer bloc sigui de 3 mesos i la durada de les obres del segon i tercer bloc sigui de 4 mesos cadascuna

Obres de la fase 2 al Mirador de Montserrat | AjStp
per Redacció, 18 de juliol de 2022 a les 09:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Santpedor ha començat les obres que enllestiran la urbanització del Mirador de Montserrat. Després que el 2021 finalitzés la primera fase amb la construcció del clavegueram, ara enceten les obres que urbanitzaran successivament els carrers Xiprer (bloc 1) Til·ler, Eucaliptus i Freixe (bloc 2) Llorer i camí de Vallbona (bloc 3). Està previst que la durada de les obres del primer bloc sigui de 3 mesos i la durada de les obres del segon i tercer bloc sigui de 4 mesos cadascuna.

Les obres de pavimentació suposen la recta final d'un projecte important i necessari iniciat el 2015 per aconseguir que el Mirador de Montserrat sigui un sòl urbà consolidat i amb tots els serveis. Aquestes obres d'urbanització es financien amb quotes urbanístiques i amb aportacions de l'Ajuntament.

 

Participació