Món Sant Benet enceta aquest estiu «L'enigma de les joies del monestir»

L'activitat s'estrenarà aquest divendres i es durà a terme cada divendres i dissabte d'estiu fins al 2 de setembre

«L'enigma de les joies del monestir» està inspirat en el Cluedo
«L'enigma de les joies del monestir» està inspirat en el Cluedo | MSB
Redacció
12 de juliol del 2022
Actualitzat a les 18:13h
El misteri omple aquest estiu les estances més emblemàtiques del monestir de Sant Benet en una nova proposta d'activitat participativa, fresca i divertida L'enigma de les joies del monestir, inspirada en el conegut joc del Cluedo

L'activitat proposa resoldre el robatori de les joies d'Elisa Carbó, la mare del pintor Ramon Casas. És l'estiu de 1910 i Carbó ha organitzat una recepció al monestir. Està tot a punt, només li falta posar-se les joies. Però el joier és buit. Un robatori com aquest no pot quedar impune! Elisa Carbó fa avisar als més prestigiosos inspectors de policia. Cal resoldre el cas en un temps rècord, abans que el lladre surti del monestir amb les joies. 

Els participants a l'activitat es posaran a la pell dels policies encarregats de resoldre el robatori i seran els encarregats de tornar la pau al monestir. Tots els ulls apunten a algú del servei com a culpable. Però, quin dels vuit criats que treballen al monestir pot haver comès el delicte? I on ha amagat les joies?

A cada grup participant li serà entregat un sobre amb informacions i instruccions precises que li permetrà moure's de manera àgil pels diversos espais del monestir i resoldre l'enigma, gràcies també a les pistes amagades darrera els codis QR. El temps i les habilitats de cada un dels grups serà clau per resoldre les proves i aconseguir localitzar el culpable. L'activitat finalitzarà amb una copa de cava per brindar per la resolució del cas. 

L'activitat es portarà a terme els divendres i els dissabtes fins al 2 de setembre. Les entrades, a un preu de 15 euros, els adults i 7 euros els infants, poden adquirir-se ja a la pàgina web de l'equipament i a les taquilles del monestir.