La gimnasta de l'Egiba Lorena Medina es proclama campiona de Catalunya absoluta

Per la seva part, Laia Font s'ha imposat clarament a la categoria júnior i ha estat tercera en la categoria sènior

Lorena Medina durant la seva actuació a la barra
Lorena Medina durant la seva actuació a la barra | Egiba
Redacció
11 de juliol del 2022
Actualitzat a les 22:44h
La gimnasta de l'EgibaLorena Medina s'ha proclamat aquest cap de setmana campiona de Catalunya absoluta de gimnàstica artística en el campionat que s'ha disputat a Vic. A banda de Medina, la resta de gimnastes del club manresà han dominat les principals categories del Campionat de Catalunya.

Lorena Medina partia com a favorita i no ha decebut. S'ha imposat a la classificació general del Campionat de Catalunya Sènior, amb or al terra i al salt, segona a paral·leles i tercera a la barra. Aquests resultats l'han permès aconseguir el trofeu de la UFEC com a Campiona de Catalunya Absoluta i també el trofeu de la Secretaria General de l'Esport.

Per la seva part, Laia Font, seguint la dinàmica de tota la temporada, s'ha imposat clarament en la categoria júnior. Ha fet or als aparells de terra, barra i salt, i bronze a les paral·leles. A més, la seva actuació l'ha fet pujar fins a la tercera posició de la categoria absoluta.

Carla Font ha estat or a paral·leles amb un innovador exercici que enllaça grans dificultats. Aina Solà ha mantingut una competició molt regular i ha fet podi de la general. Ona Sànchez, per molèsties al turmell, ha actuat només a un aparell.

En benjamí, han competit Elsa Martin, en Via Olímpica 5; Abril Fernàndez, de nivell 1, va aconseguir la plata en salt; Vinyet Fontanals, en nivell 1; Núria Comallonga, de nivell 2, ha aconseguit la medalla de plata a barra, i en nivell 3 Martina Muñoz, Elena Arcos i Martina Carmona.

Pel que fa als nois, han participat Pau Sucias, Martí Estarlí i Aitor Gómez, que han estat subcampions de Catalunya per equips. Sucias ha estat bronze als arcs, i Gómez plata als arcs I tercer al terra.

En infantil, Adan Castells ha estat plata a la general i or a les anelles, barra i arcs. En benjamí, Adrià Ruiz ha esta or a la general, en Via Olímpica 3, tercer a la general, i primer a terra i anelles.

L'equip de promoció 3 amb Otger Guerrero, Adam Rius, Maximilia Otín, Quim Martinez i Lluc Segura, han estat segons per equips.

Han competit en promoció 4, Marc Martí i Edgar Amil; en promoció 6, Pep Sànchez amb 48 anys, i Carles Calavera, gimnasta amb discapacitat intel·lectual que competeix en competició ordinària als sis aparells.