El carrer Sobrerroca es talla al trànsit els divendres i dissabtes d'estiu per donar espai a les terrasses dels bars

Després d'una primera prova, la setmana passada, aquest divendres s'ha estrenat "oficialment" la mesura

Carrer Sobrerroca amb les terrasses desplegades, aquest divendres al vespre
Carrer Sobrerroca amb les terrasses desplegades, aquest divendres al vespre | Cedida
09 de juliol del 2022
Actualitzat el 10 de juliol a les 18:41h
El carrer Sobrerroca estarà tallat al trànsit de vehicles tots els divendres i dissabtes al vespre i a la nit durant els mesos d'estiu per permetre que els bars de la zona puguin disposar de tota l'amplada del carrer per instal·lar-hi les seves terrasses.

Després d'una primer prova la setmana passada, aquest divendres s'ha estrenat "oficialment" la mesura, que permetrà als quatre establiments de restauració que hi ha a l'entorn del Pou de la gallina ocupar l'espai per on normalment passen els cotxes amb taules i cadires.

Aquesta zona del Barri Antic és una de les més populoses els caps de setmana d'estiu pel que fa a l'assistència de clients a les terrasses dels bars. Tant a la plaça Major com a la plaça del Carme, a la plaça Europa i a la part superior de la plaça de Sant Ignasi Malalt les terrasses s'omplen de gent des de mitja tarda i fins ben entrada la nit.

El tall del carrer Sobrerroca els divendres i dissabtes al vespre pretén estendre aquesta dinàmica als establiments d'aquesta via que, en condicions normals, tenen poc espai, o gens, per posar taules i cadires.

L'experiència d'aquest primer divendres va ser valorada molt positivament pels responsables d'aquests establiments. La mesura ha anat acompanyada de música de fons.