1 de 10
Festivals

L'Elles Festival portarà Twin i Secundaria al Mas de Sant Iscle dissabte

El festival continua essent un altaveu del gènere musical femení

Twin cantarà a l'Elles Festival dissabte | Promocional
per Redacció, 7 de juliol de 2022 a les 20:58 |
Aquest proper dissabte se celebra una nova edició de l'Elles Festival al Mas de Sant Iscle, a partir de les 8 del vespre amb els concerts de les artistes Twin i Secundaria. La vesprada finalitzarà amb la sessió de Dj Rizzo. Hi haurà servei de restauració. L'entrada té un preu de 15 euros i es pot comprar anticipadament a aquest enllaç.

L'Elles Festival va néixer al 2014 amb l'objectiu de donar visibilitat a la dona, ser un altaveu del gènere musical femení, on les protagonistes fossin les dones cantautores. A aquest element diferenciat, que és un plus afegit i original, s'hi va afegir la possibilitat d'utilitzar un espai inigualable per entorn, paisatge i dimensions. El Mas de Sant Iscle, al terme de Sant Fruitós de Bages, està situat en un lloc privilegiat, envoltat de vinyes i amb vistes a Montserrat i a la serra del Montcau, un espai on s'ha aconseguit reunir, naturalesa, història, art i cultura.


Pel Festival Elles han passat artistes com Pomme, Ivette Nadal, Pavvla, The Sey Sisters, Clara Peya, Marion Harper, Cristina Rosenvinge etc..
 

Participació