Carles i Sofia Piano obriran aquest vespre el XVIII Festival Internacional de Música Clàssica

El festival oferirà concerts cada dijous de juliol a Sant Benet de Bages

Carles & Sofia Piano Duo estrenen el Festival Internacional de Música Clàssica
Carles & Sofia Piano Duo estrenen el Festival Internacional de Música Clàssica | Promocional
Redacció
07 de juliol del 2022
Actualitzat a les 21:35h
Els jardins de Sant Benet de Bages s’ompliran de música aquest dijous en el primer dels concerts de la 28a edició del Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana.

A partir d'1/4 d’11 de la nit els assistents es podran delectar amb la proposta Divina Òpera dels gironins Carles & Sofia Piano Duo que interpretaran peces de Vivaldi, Rossini, Bellini, Saint-Saëns, Puccini i Wagner.

Els següents concerts seran el dijous 14 de juliol amb Temperaments de la trompetista santpedorenca Mireia Farrés i la pianista Mercè Hervada; el 21 de juliol amb Venècia: entre canals i música amb Mao Miyoshi, la mezzosoprano Mireia Pintó i el pianista Vladislav Bronevetzky, acompanyats per l'actor Jordi Boixaderes, i finalment el 28 de juliol amb L'essència del Bel Canto amb la soprano Serena Sáenz i el baríton navassenc Carles Pachón, recentment guanyador del prestigiós Concurs de Cant Neue Stimmen 2022, acompanyats al piano del búlgar Stanislav Anguelov.

El preu de les entrades és de 25 euros per concert i també hi ha la possibilitat d'adquirir un abonament per als quatre concerts al preu de 80 euros.

Les entrades es poden adquirir a aquest enllaç i presencialment a les taquilles del Kursaal de Manresa i a Foto Isidre a Sant Fruitós de Bages.