La Clínica Sant Josep obre un nou servei d'implants capil·lars

Amb aquesta nova consulta, Manresa comptarà amb un equip de cirurgians maxil·lofacials especialistes en microcirurgia capil·lar

Intervenció capilar
Intervenció capilar | CSJ
Redacció
07 de juliol del 2022
Actualitzat a les 8:17h
La Clínica Sant Josep ha obert un nova consulta d'implants capil·lars i facials per donar resposta a aquells pacients que per diverses causes han perdut el cabell. Per oferir aquest servei, la Clínica compta amb un equip de cirurgians maxil·lofacials experts en microcirurgia capil·lar amb una dilatada trajectòria realitzant aquestes tècniques en centres de de l'àrea metropolitana de Barcelona i del Vallès Oriental.

Tècniques d'avantguarda amb resultats naturals i perdurables
El trasplantament capil·lar és una intervenció quirúrgica que consisteix en extreure fol·licles capil·lars, anomenats pèls, d'un indret del cos per reubicar-los en una altra part que ho necessita. Per aquest motiu, és necessari comptar amb cirurgians experts en microcirurgia capil·lar que garanteixin que el tractament i la tècnica aplicada són correctes. Per aconseguir resultats naturals i perdurables, aquests cirurgians compten amb diverses tècniques pioneres en cirurgia capil·lar i teràpia regenerativa

El procés comença sempre amb un estudi dels hàbits de vida i la genètica de la persona per obtenir les causes de la pèrdua de cabell. Una vegada determinades, l'especialista aplica la tècnica més adient en cada cas amb l'objectiu d'oferir el tractament més efectiu i perdurable possible. Per exemple, hi ha casos en què el tractament quirúrgic necessita completar-se amb cremes o suplements, no només per evitar la caiguda, sinó també per provocar el creixement de pèl en zones on s'ha dut a terme el transplantament.

La microcirurgia es realitza de manera ambulatòria als consultoris de la Clínica habilitats per a aquestes tècniques i s'aplica anestèsia local o sedació quan és necessari. Posteriorment, els professionals fan un seguiment, tant als pacients que requereixen cirurgia capil·lar com als que completen el tractament amb medicació per via tòpica o oral. Cal tenir en compte que tant la microcirurgia capil·lar com les cremes i càpsules no només ajuden a evitar la caiguda, sinó que també serveixen per incentivar el creixement de pèl.

Trasplantament de celles, barba i pestanyes
A més dels implants capil·lars, l'equip d'especialistes de la Clínica Sant Josep ofereix l'implant de celles, barba i pestanyes. Per exemple, en el cas de les celles, es treu pèl d'una de les zones donants i s'implanta respectant l'angulació i la direcció de les celles per obtenir una aparença molt natural o bé, es fa un disseny de la cella segons el rostre del pacient. També es pot actuar en el cas de les pestanyes, adequant la llargada, la densitat i el gruix.

Com en el cas del cabell, una vegada fet el trasplantament, els especialistes faran un seguiment d'aquest pacient per veure com el pèl nou va creixent de forma natural.

Intervencions fetes per cirurgians maxil·lofacials
Els cirurgians maxil·lofacials són els especialistes que compten amb la formació medicoquirúrgica per tractar patologies dentals, però també per fer rehabilitacions i cirurgies d'estètica facial. Cal tenir present que disposen dels coneixements necessaris per al tractament dels ossos i els teixits que formen la mandíbula, la boca, el cap i el coll. Precisament pel fet de ser experts en microcirurgia en un entorn hospitalari, s'ofereix unes garanties per a la protecció de la salut i uns resultats òptims.

Es pot demanar hora pel nou servei d'implants capil·lars i facials al telèfon 93 875 93 20.