Engega l'Estiu Jove de Sant Fruitós, un juliol ple de propostes per a tots els gustos

Amb activitats des d'aquest dimarts 5 de juliol i fins al diumenge 24 de juliol

L'Estiu Jove de Sant Fruitós tindrà tota una tarda de vòlei platja
L'Estiu Jove de Sant Fruitós tindrà tota una tarda de vòlei platja | Arxiu
Redacció
05 de juliol del 2022
Actualitzat a les 21:46h
Des d'aquest dimarts 5 de juliol i fins al diumenge 24 de juliol, el jovent de Sant Fruitós de Bages pot participar en l'edició 2022 de l'Estiu Jove, un calendari ple de propostes confeccionat pels mateixos joves en el marc de diferents trobades i processos participatius.

El tret de sortida l'ha donat aquest dimarts a la tarda, a partir de les 5, un taller per aprendre a cuinar creps. El dijous 7 de juliol arribarà la tarda de ioga, de 6 a 2/4 de 8 del vespre. Ambdues activitats seran al Nexe Espai Jove i cal inscriure's prèviament.

La proposta esportiva serà el divendres 8 de juliol amb tota una tarda de vòlei platja a la pista del municipi, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre. Els participants podran gaudir amb aquesta activitat que també inclou berenar, aigua i música. No cal inscripció prèvia.

Per al dimarts 12 de juliol, el col·lectiu Santfree's Rainbow ha preparat un taller de tenyir samarretes. Per participar-hi es pot portar la samarreta de casa o també n'hi haurà de disponibles al Nexe. L'activitat començarà a les 6 de la tarda.

Els joves majors de 18 anys tindran una nova proposta el divendres 15 de juliol a la Pista del Bosquet. Arriba el primer tast de cerveses de l'estiu jove, amb Cervesa Guineu. La proposta començarà a les 7 de la tarda i cal inscripció prèvia amb un cost de 2 euros per participant. A partir de les 9 del vespre hi haurà sessió de punxadiscos amb Jose J Medina Rapologia Ràdio i a continuació concert amb la banda Juriol, que s'ha posposat aquesta passada Festa Major, amb la santfruitosenca Clara Oliveres al capdavant.

El diumenge 17 serà el torn de l'esperada batalla de laser combat, a partir de les 6 de la tarda al Bosquet. Cal inscripció prèvia.

El dimarts 19 de juliol, hi haurà una nova oportunitat per aprendre cuina amb un taller de gelats, de 5 de la tarda a 8 del vespre, al Nexe Espai Jove. Cal inscripció prèvia.

El dijous 21 de juliol serà el moment de fer equip per resoldre un room scape per diferents punts del municipi. Per participar en l'escape cityEl vilatà de l'any caldrà inscriure's prèviament per grups fins a un màxim de 15 equips. Per tal de dur a terme l'activitat caldrà un mínim de tres grups inscrits.

L'aplec popular del jovent serà el dissabte 23 de juliol amb el sopar i concert jove, a partir de les 8 del vespre al Cobert de la Màquina de Batre. Botifarrada per sopar i a continuació sessió de música amb Jose J Medina de Rapologia Radio, concert amb Kevin Deké i sessió amb DJ Arzzett. El preu dels tiquets pel sopar és de 3 euros.

L'estiu jove clourà amb una sessió de cinema a la fresca sota el Cobert el diumenge 24 de juliol a les 10 del vespre. La pel·lícula serà votada pels joves a través d'un procés participatiu a les xarxes.

Exceptuant el tast de cerveses i el sopar jove, totes les activitats programades són gratuïtes però cal inscriure's prèviament al Nexe Espai Jove ja sigui per telèfon al 93 878 89 83, per WhatsApp al 609 00 21 54, per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat o presencialment al Nexe - Espai de Cultura.