La primera «Nit de MusiKaals» arribarà dijous a la sala gran del Kursaal

Sota la direcció musical de Dídac Flores, hi prendran part Beth Rodergas, Clara Badia, Andreu Mauri, Gina Gonfaus, Núria Masip, Daniel Pérez, Maria Palazón i Leo Raventós

Assaig de la «Nit de MusiKaals»
Assaig de la «Nit de MusiKaals» | MEES
Redacció
05 de juliol del 2022
Actualitzat a les 20:34h
El teatre Kursaal acollirà aquest dijous a les 8 del vespre la primera Nit de MusiKaals, un espectacle amb cos de ball i grans temes dels musicals de Broadway interpretats per actors i actrius de la comarca. De Broadway al Kursaal és un espectacle que convertirà Manresa en la capital dels musicals; s'hi podran escoltar fragments de grans musicals de la cartellera de Broadway o West End com Dream Girls, Newsis, Wicked, West Side Story, Chicago, Smash, Company, Bonnie & Clyde, Rent... entre molts d'altres, i també fragments de musicals cinematogràfics com La La Land.

Es tracta d'un muntatge que serà interpretat per actors i actrius que s'han format al Bages i que s'han fet un lloc dins l'escena nacional dels musicals. Clara Badia, Andreu Mauri, Gina Gonfaus, Núria Masip, Daniel Pérez, Maria Palazón i Leo Raventós -en el lloc de Jan Buxaderas, que ha format part del grup impulsor de l'espectacle però que finalment no hi podrà ser per motius professionals-, seran els protagonistes d'aquesta primera Nit de MusiKaals.

L'espectacle, en què també hi participarà l'actriu i cantant Beth Rodergas així com amb el Cos de Ball de la Innocentada de Manresa, compta amb la direcció musical de Dídac Flores, direcció general d'Albert Ruiz i coreografies de Guillem Cirera.

Amb artistes convidats i col·laboracions de casa, un cos de ball per fer brillar la nit i, per posar la cirereta al pastís, un petit homenatge a Stephen Sondheim. Una proposta del teatre Kursaal, pensada per a tots els públics, per convertir una nit d'estiu en una nit màgica de Broadway.

Les entrades per assistir a la Nit de MusiKaals tenen un preu de 15 euros (12 euros majors de 65 anys i Carnet Galliner i 10 euros menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet.