Marta Viladés repetirà com a cap de llista d'ERC a l'alcaldia de Súria

Actualment és regidora i portaveu del grup republicà a l'Ajuntament i vicepresidenta del Consell Comarcal del Bages

Marta Viladés serà de nou candidata d'ERC a l'alcaldia de Súria
Marta Viladés serà de nou candidata d'ERC a l'alcaldia de Súria | ERC
Redacció
05 de juliol del 2022
Actualitzat a les 20:04h
Marta Viladés i Ribera encapçalarà la llista d'ERC a Súria per a les eleccions municipals del maig del 2023 després que la militància republicana hagi ratificat per unanimitat, en assemblea local, la seva candidatura. Aquesta serà la segona vegada que Viladés es presenta com a candidata a l'alcaldia del municipi bagenc.

Actualment, Viladés és vicepresidenta al Consell Comarcal del Bages i treballa de professora de secundària de ciències. Va estudiar ciències ambientals i sempre ha estat vinculada a Súria i a gran part de les seves entitats com el Foment Cultural.

L'actual regidora i portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Súria, ha agraït a la militància el suport rebut per encapçalar un projecte que "ha de ser transformador" i que estarà liderat per "un equip amb força, motivat i que té les idees clares". "Sola no podré fer-ho. Som un equip de persones valentes, amb empenta i amb moltes ganes de poder arribar a tot arreu i tenir mil orelles, mil ulls i mil arguments per ser l'alternativa solvent al govern actual. Tenim un projecte sòlid, engrescador i transformador de veritat per a Súria", ha exposat.

Com a actual cap de l'oposició, la candidata republicana assegura que durant els tres anys de l'actual mandat, ERC "ha demostrat ser una oposició ferma i coherent en moltes ocasions i sempre sent fidels amb el programa que ens vam presentar i amb els valors que representem" i afegeix que la feina feta durant tot aquest període "ens reforça a nivell d'experiència per a encarar amb garanties aquest repte".

"Després de tres anys amb un govern sense rumb en gran part de les polítiques municipals, ara vull encapçalar un projecte guanyador divers i inclusiu per al municipi de Súria. Com més diversitat abracem, més transformador serà el programa i amb més garanties podrem fer front a les necessitats actuals i futures del nostre poble," ha conclòs Viladés.