Asfaltatge a la cruïlla de la plaça Prat de la Riba amb l'avinguda Països Catalans entre dimarts i dimecres

Es farà de nit, entre les 8 del vespre i les 6 de la matinada de l'endemà

Plaça Prat de la Riba
Plaça Prat de la Riba | GSV
Redacció
04 de juliol del 2022
Actualitzat a les 16:35h
El Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials de l'Ajuntament de Manresa ha informat que, dins les obres del Projecte d'Urbanització de l'avinguda dels Països Catalans, aquests dimarts i dimecres de les 8 del vespre a les 6 del matí de l'endemà, amb motiu dels treballs de pavimentació d'una part de la plaça Prat de la Riba, nou enllaç amb l'avinguda Països Catalans i enllaços i interior de rotonda del costat de la carretera de Vic, hi hauran diverses afectacions en el trànsit.

El dimarts 5 de juliol, els treballs de pavimentació es concentraran en el nou enllaç d'avinguda Països Catalans amb la plaça Prat de la Riba. Es mantindrà el trànsit per l'interior de la plaça Prat de la Riba i a partir de 2/4 d'11 de la nit hi haurà afectacions puntuals al trànsit.

El dimecres 6 de juliol, els treballs de pavimentació afectaran el trànsit interior de la rotonda plaça Prat de la Riba. De les 8 a 2/4 d'11 de la nit es mantindrà el trànsit de vehicles amb afectacions puntuals i a partir de 2/4 d'11 es tallarà el trànsit de vehicles de la rotonda de la plaça Prat de la Riba.