Quia ergo femina tancarà divendres la temporada del cicle Espai Ànima

El grup, format per tres veus i una arpa, oferirà un treball a partir de l'exploració de la polifonia medieval vista des de la mirada de la feminitat

Quia ergo femina
Quia ergo femina | Promocional
Redacció
04 de juliol del 2022
Actualitzat a les 10:50h
El cicle Espai Ànima tancarà la temporada 2021-22 el proper divendres amb un concert en clau femenina a càrrec de la formació Quia ergo femina, composada per Alba Asensi, soprano i arpa, Marina Torra, soprano, Míriam Trias, soprano. El concert se celebrarà a la sala gòtica de Sant Andreu a partir de les 8 de la tarda.

Quia ergo femina presenta un treball a partir de l'exploració de la polifonia medieval vista des de la mirada de la feminitat. A través de peces escrites per la mística Hildegard von Bingen, especialment el seu Ordo Virtutum, i els motets polifònics del Còdex de Las Huelgas, s'endinsen en l'univers sonor i espiritual que va lligat a aquesta música i que ens fa connectar amb allò més arcaic: la lloança a la mare, la fertilitat i la vida, alhora que reivindiquem la figura de tantes dones que al llarg de la història han vist silenciada la seva veu.