El Club del Joc del CAE tanca la 19a temporada de les Nits de Joc

L'equip de voluntaris del Club del Joc organitzen dues activitats obertes aquest mes de juliol

Última sessió de la Nit de Jocs de la temporada
Última sessió de la Nit de Jocs de la temporada | CAE
Redacció
01 de juliol del 2022
Actualitzat a les 15:19h
El Club del Joc del CAE ha tancat aquest dijous, la 19a temporada de les Nits de Joc que s'ha fet tots els dijous, des del mes d'octubre, a la cafeteria - restaurant El Graner.

En total s'han fet 34 sessions, incloent-hi el Torneig de Carcassonne de la Llum i un torneig del joc Flamme Rouge. La participació mitjana ha estat superior a les 20 persones a cada sessió. 

Les Nits de Joc és una activitat gratuïta oberta a tothom organitzada per les persones voluntàries del Club del Joc que seleccionen i ensenyen, si cal, una oferta variada de jocs de taula.

Però les nits per jugar a jocs de taula seguiran el mes de juliol, perquè els i les membres del Club del Joc organitzen una dinamització de Jocs de Taula a l'Ateneu Popular La Sèquia de Manresa el 5 de juliol de 19 h a 21.30 h. I també hi haurà una activitat de jocs de taula dins la programació de l'Estiu Jove que promou l'Ajuntament de Manresa, que es farà el dia 14 de juliol de 21.30 h a 23.30 h a la Plana de l'Om. Les dues activitats són gratuïtes i no es requereix cap inscripció prèvia.

Tot això a l'espera de la 20a edició de la Setmana de Jocs al Carrer que tornarà a portar a les nits els jocs de taula a la Plaça Major