Alícia lidera vuit projectes per assolir un sistema alimentari «sostenible i competitiu»

El Govern destina 300.000 euros l'any al centre dedicat a la innovació tecnològica a la cuina

La consellera d'Alimentació, Teresa Jordà, durant la visita a la Fundació Alícia
La consellera d'Alimentació, Teresa Jordà, durant la visita a la Fundació Alícia | Nia Escolà
Redacció
01 de juliol del 2022
Actualitzat el 02 de juliol a les 7:52h
El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha encomanat vuit projectes a la Fundació Alícia, amb seu a Sant Benet de Bages (Sant Fruitós de Bages), amb l'objectiu d'assolir un sistema alimentari "sostenible i competitiu". Els vuit projectes formen part del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya (PEAC) 2021-2026, que contempla 300 accions en aquests 5 anys. Per fer-ho, el departament destina 300.000 euros anuals al centre, que es dedica a la innovació tecnològica a la cuina.

La consellera d'Alimentació, Teresa Jordà, ha visitat aquest divendres les instal·lacions i ha destacat el paper del sector alimentari: "És una peça clau per avançar cap a una societat sostenible perquè genera un impacte directe al territori i és imprescindible".