La Coral Escriny proposa una vetllada de jazz dissabte al claustre del Convent de Santpedor

La coral oferirà un repertori que inclou peces de swing, bossa nova, funky i balades

Assaig general de la Coral Escriny
Assaig general de la Coral Escriny | Coral Escriny
Redacció
30 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:11h
La Coral Escriny de Santpedor celebrarà, per segon any consecutiu, el final de temporada amb un concert d'estiu a l'aire lliure que se celebrarà dissabte dia 2 de juliol a 2/4 de 10 del vespre, al pati interior de l'Institut d'Auro, antic claustre del Convent de Sant Francesc. És el mateix escenari on l'any passat va estrenar Jardins d'Euterpe, una producció per la qual la coral va rebre el premi del jurat en el marc dels Premis Clavé 2021. Enguany, la coral canvia completament de registre amb una vetllada de jazz que conté un repertori que inclou peces de swing, bossa nova, funky i balades.

Aquest nou projecte de la Coral Escriny, està dirigit per Marc Reguant, amb arranjaments per a cor mixt de David Martell. Precisament el concert compta amb el suport de la formació musical del Bages Odd Trio, integrada pel mateix David Martell al piano, Pere Barrera al baix i Xevi Camp a la bateria.

Els tres components d'Odd Trio tenen una llarga trajectòria musical i docent. Han enregistrat els discs Orgànic i Asimetries i amb el concert de dissabte, que porta per títol Jazz Estiu, enceten la primera col·laboració conjunta amb la Coral Escriny.

El concert començarà amb una peça estàndard del jazz més tradicional, I got rhythm, una cançó composta per George Gershwin amb lletra d'Ira Gershwin publicada el 1930. Tot seguit vindrà una adaptació de la cançó de Nina Simone, My baby just cares for me. El concert continuarà amb una picada d'ull als musicals amb My Favourite things, My foolish heart, All the tings you are, Dream a little dream of me, Moon River.

I també peces tan conegudes com Night and day de Cole Porter, La Mer de Charles Trenet, Fly me to the moon que va popularitzar Frank Sinatra, Sir Duke de Steve Wonder, Satin Dall de Duke Ellington, així com un popurri de bossa noves.

Les entrades ja son a la venda a les llibreries de Santpedor i també a través del portal de la Coral Escriny.

El concert a l'aire lliure comptarà amb servei de bar a la mitja part.

Arxivat a