El Torneig 3x3 de bàsquet arribarà dissabte a Manresa

El Complex Vell Congost serà l'escenari on més de 200 jugadors i jugadores competiran en aquesta modalitat de bàsquet

El Complex Vell Congost acollirà el Torneig 3x3 de bàsquet
El Complex Vell Congost acollirà el Torneig 3x3 de bàsquet | MCBF
Redacció
29 de juny del 2022
Actualitzat a les 19:08h
Manresa acollirà aquest dissabte dia 2 de juliol la primera edició del Torneig 3x3 de bàsquet organitzat pel Manresa Club Bàsquet Femení. En aquest torneig hi competiran equips de totes les edats, tant femenins com masculins.

Més de 200 jugadors i jugadores es reuniran al Complex del Vell Congost durant tot el dia. Al matí serà el torn dels més petits: jugaran les categories escoleta, premini i mini. Tots els participants rebran una medalla per a l'ocasió feta pel taller d’ocupació d’Ampans.

A la tarda serà el torn dels més grans, des d'infantil fins a veterans, amb jugadors de 35 a 55 anys. Cal destacar la gran participació en la categoria dels veterans, on vuit equips competiran per guanyar una final que ben segur serà molt disputada. Els jugadors també rebran diversos obsequis que trobaran a la welcome pack, gràcies al suport dels patrocinadors, a part d'aigua, fruita i una samarreta de disseny exclusiva.

Aquest torneig s'emmarca en els actes de Manresa Capitalitat del Bàsquet Femení 2021-2022 i té l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar aquest format de bàsquet, el 3x3, com a modalitat de bàsquet lúdica, formativa, competitiva i integradora per a totes les edats.

Abans de les finals i lliuraments de premis de les categories de la tarda està previst que es realitzi l'acte de denominació d'Espai Maria Ciuraneta Sannicolàs, a títol pòstum, a la pista poliesportiva coberta del Complex Vell Congost.