El CAE i La Xarranca celebren 30 anys d'experiència en el lleure educatiu amb una cançó

Aquest dilluns han començat els casals d'estiu d'infants a la Catalunya Central i les activitats d'Estiu per a Joves a Manresa i Vacarisses

El CAE i la Xarranca han iniciat els casals d'estiu aquest dilluns
El CAE i la Xarranca han iniciat els casals d'estiu aquest dilluns | CAE
Redacció
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:39h
El CAE Manresa i Fundació La Xarranca celebren 30 anys d'experiència en l'organització de casals, colònies i altres activitats d'estiu de lleure educatiu amb una cançó que han creat des de l'àrea de serveis de La Xarranca amb producció, enregistraments i mescla d'Àngel Guilanyà.

La cançó acompanyarà els 300 infants que participaran als casals d'estiu que organitza el CAE - Fundació La Xarranca en les set activitats que es fan en diferents municipis de la comarca del Bages com són Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Santpedor i Manresa. 


Casals d'estiu per a infants
L'agència de detectius anomenada AIDA (Agència Internacional de Detectius Actius) té un encàrrec per als infants, confia que la seva valentia, curiositat i tenacitat els ajudi a desentrellar tots els conflictes apareguts en diferents parts del món i que han arribat a la bústia de l'agència. 

Al llarg de les setmanes els nens i nenes hauran d'esbrinar i buscar solucions a diferents casos de persones que necessiten ajuda. Seran capaços de trobar la resposta a totes les preguntes? 

Activitats d'Estiu per a Joves
L'àrea de Joves del CAE Manresa ha organitzat unes setmanes d'estiu plenes d'activitats per a 70 joves de Manresa i Vacarisses. No hi faltaran les nits de bivac, l'excursió a Illa Fantasia i les descobertes pels municipis. Les activitats també engloben escape rooms, activitats d'escalada, esports i piscina.