​El Mas Verdaguer d'Avinyó acollirà dijous la setena edició del Tertúlia i vi

L'acte inclou les visites al celler i la presentació del llibre "Aliment" de Martí Sales

Raïm de les vinyes de les Acàcies
Raïm de les vinyes de les Acàcies | Gemma Aleman
Redacció
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:09h
El Mas Verdaguer d'Avinyó acollirà dijous la setena edició del Tertúlia i vi, que programa la presentació del sisè llibre de Martí SalesAliment, que tracta de dos dels plaers més vells del món: explicar històries i menjar.

A les 6 de la tarda començaran les visites guiades al celler de Mas Verdaguer i a les 7 començarà la presentació del llibre. L'acte tindrà un cost de 5 euros per persona que inclou el tast de dos vins del celler Les Acàcies amb DO Pla de Bages. Els assistents també podran adquirir un caixa amb els dos vins que es tastaran.

Organitzat per la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM-UPC), l'acte compta amb la col·laboració de la llibreria Parcir, la DO Pla de Bages, l'Ajuntament d'Avinyó i el celler Les Acàcies.

Cal inscripció prèvia a aquest enllaç.