Familiars d'alumnes de Moià es queixen de la falta de passos de vianants als camins escolars

Denuncien que ni a la plaça de Sant Sebastià ni al carrer de la Biblioteca els infants no tenen per on passar sense posar-se en risc

Plaça de Sant Sebastià de Moià
Plaça de Sant Sebastià de Moià | GSV
Redacció
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:44h
Familiars d'alumnes de Moià denuncien que els camins escolars del municipi passen per vies que no disposen de pas de vianants per creuar el carrer, com la plaça Sant Sebastià, on es troba l'Ajuntament, o, més recentment, el carrer de Sant Josep, on es troba la Biblioteca, tot i que el camí escolar sí que hi és pintat.

Els veïns, que segons expliquen, ja han entrat diverses instàncies a l'Ajuntament, es pregunten com és que, si el principal objectiu dels camins escolars és donar a l'alumne un itinerari segur per arribar a l'escola, en els trajectes hi ha punts on aquesta seguretat desapareix ja que el infant ha de creuar vies sense senyalitzar.

Segons diuen, fa sis anys la Diputació de Barcelona va desenvolupar un ampli informe sobre els camins escolars de Moià "on ja denunciava aquestes mancances". Malgrat això, la resposta a les instàncies presentades és un amable "ho estudiarem", segons denuncien.

Moià té definits els camins escolars en base a una llar d'infants i dues escoles de primària.
Arxivat a