El Baxi Manresa entrarà directament a la fase de grups de la Champions

La FIBA ha anunciat aquest dijous els participants al torneig

El Baxi Manresa repetirà presència a la Basketball Champions League
El Baxi Manresa repetirà presència a la Basketball Champions League | FIBA
24 de juny del 2022
Actualitzat a les 19:30h
El Baxi Manresa jugarà per segon cop consecutiu i tercer en la seva història la Basketball Champions League. La gran temporada dels bagencs culminada amb el subcampionat aconseguit a Bilbao i la presència al play-off de la Lliga Endesa eren mèrits suficients per repetir en aquesta competició. Però no ha estat fins aquest dijous que la FIBA ha fet oficials els equips que hi participaran. El Lenovo Tenerife, el Surne Bilbao i l'UCAM Múrcia seran els altres equips ACB presents al torneig. L'Unicaja Màlaga i el Río Breogán hauran de fer una fase prèvia. 

La Basketball mantindrà el mateix format que la temporada passada. Començarà amb els equips repartits en grups de quatre. Els primers classificats passaran directament a una segona fase de grups, els segons i tercers classificats faran una eliminatòria per jugar també la segona fase de grups mentre que els darrers classificats quedaran eliminats. La segona fase de grups també estarà composada per grups de quatre equips i els dos primers faran un play-off que decidirà els participants a la Final Four. Encara no hi ha seu per la fase definitiva de la competició. 

Els equips turcs i israelians es presenten com a durs rivals per al Baxi Manresa apart de la resta d'equips de la Lliga Endesa. També hi seran històrics del bàsquet europeu com el Limoges, el PAOK de Salònica, el Peristeri i el Rytas Vílnius. Com tampoc faltaran els altres participants de la darrera Final Four: el Ludwisburg i el Hapoel Holon.
Arxivat a