L'Institut Guillem Catà farà dilluns una trobada amb els agents que fan possible la FP dual al centre

Durant la vesprada també se celebrarà una taula rodona amb representants d'educació, empresa i administració

Aula oberta creada pel grau de fusteria del Catà
Aula oberta creada pel grau de fusteria del Catà | INS Guillem Catà
Redacció
23 de juny del 2022
Actualitzat a les 15:13h
El proper dilluns, l'Institut Guillem Catà de Manresa reunirà representants empresarials i polítics per parlar de la Formació Professional Dual. La voluntat del centre és agrair a les persones i empreses l'acompanyament que fan als estudiants d'FP en el seu procés de creixement personal i professional.

La trobada serà al propi institut Guillem Catà, al vespre, amb representants de tot el teixit empresarial amb qui ha trenat vincles els darrers anys amb la voluntat de compartir experiències, inquietuds i fins i tot dubtes a l'entorn de la modalitat dual de pràctiques.

Precisament per això, el centre ha preparat també una taula rodona amb representants del teixit empresarial i polític (PIMEC, Departament d'Educació, Ajuntament de Manresa i Consell Comarcal) per debatre sobre aquest model d'aprenentatge.

Actualment, l'Institut Guillem Catà realitza un total de vuit cicles dels quals tres són nous d'aquest any. En el transcurs del darrer curs, el centre ha formalitzat un total de 27 acords que suposen 27 alumnes que han començat a fer formació en FCT DUAL.