«Palomino», la nova sèrie que arriba a Manresa

És una coproducció entre Netflix i Sony que va començar a rodar-se al maig a altres punts de Catalunya

Rodatge de «Palomino» a Alella a principis de juny
Rodatge de «Palomino» a Alella a principis de juny | Cedida
Redacció
23 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:47h
El rodatge de la sèrie Palomino arribarà aquest divendres a Manresa on, per ara, hi farà rodatge fins a dissabte. Palomino és una de les grans produccions que s'està rodant aquests dies a Catalunya, una coproducció entre Netflix i Sony que va començar a rodar-se al maig i té una durada prevista de cinc mesos. A banda de a Manresa, el rodatge de la sèrie ha passat per Sitges, Barcelona i el Maresme.

Es tracta d'una sèrie creada pel guionista Jack Lothian (Shameless, Skins, Doc Martin) i dirigida principalment per Iram Haq (El viaje de Nisha, Cuando el polvo se asienta) que explica la història d'Erin Collantes (Evin Ahmad), una professora anglesa que viu a prop de Barcelona i que fa dos anys que està casada amb un català, amb qui tenen una filla

Afectacions a la mobilitat
A causa del rodatge de la sèrie, aquest divendres i dissabte hi haurà talls puntuals de trànsit als carrers Flor de Lis -entre l'avinguda de les Bases i el carrer Major-, Sant Josep -entre plaça Bages i plaça Mossèn Vidal- i Mossèn Serapi Farré -entre el passatge Pau Sabater i el carrer Doctor Esteve- de Manresa.

Dies enrere la productora de la sèrie va fer un càsting per contractar metges i infermers per participar en aquest rodatge a Manresa.