Tot a punt per a l'inici del Festival de Titelles del Moianès

Una quinzena d'espectacles es representaran a set municipis de la comarca entre el 24 de juny i el 17 de juliol

Roda de premsa de presentació del Festival de Titelles del Moianès
Roda de premsa de presentació del Festival de Titelles del Moianès | Toni Carrasco
Toni Carrasco
23 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:08h
La Casa de Cultura de l'Estany va acollir la presentació de la 6a edició del Festival de Titelles del Moianès, que donarà inici aquest divendres a l'Estany. És una activitat conjunta de fins a set pobles de la comarca, que any rere any es va consolidant en aquesta aposta singular de portar a pobles petits la tècnica dels titelles.

Una quinzena d'espectacles de tota mena, per a totes les edats, es podran veure del 24 de juny al 17 de juliol. Tot i la disminució de la subvenció de la Diputació de Barcelona, en més de 7.000 euros, el festival continua endavant ajustant continguts i pressupost. Com bé diu un dels organitzadors, Carles Cañellas, "ja estem acostumats a tot, som uns supervivents".

El Festival es podrà gaudir, en caps de setmana, a l'Estany, Monistrol de Calders, Calders, Castellcir, Sant Quirze de Safaja, Moià i Castellterçol. En l'edició d'enguany no hi participen Collsuspina, Granera ni Santa Maria d'Oló.

Les companyies que hi actuaran seran Txo Teatre, Cia. Jordi Bertran, Binixiflat Teatre, Cia. Mercè Framis, Farrés Brothers, Cia. de Marionetes Herta Frankel, Rocamora Teatre, Animamundi, Assumpta Mercader, Cacauet Teatre i L'Estaquirot.

A bganda de les representacions el festival inclou, a més una exposició de fotografies de Jesús Martínez Atienza a Cal Ros de Monistrol, un taller de cartó pedra i una mostra de titelles de la col·lecció d'Herta Frankel a Calders i el taller d'ombres a Castellcir.

Tots els espectacles són amb entrada gratuïta, excepte el taller de cartó pedra.

Arxivat a