Comuns i Podem aniran junts a les eleccions municipals del 2023 a Manresa

Les dues formacions es van presentar per separat a les eleccions de 2019 i no van obtenir representació a l'Ajuntament

Pol Molina, Maria Pozuelo, Enric Bàrcena i Ana Querol
Pol Molina, Maria Pozuelo, Enric Bàrcena i Ana Querol | MEC
Redacció
22 de juny del 2022
Actualitzat a les 15:46h
Manresa en Comú i Podem Manresa han presentat, en roda de premsa, l'acord per treballar conjuntament el programa i la candidatura d'En Comú Podem a les eleccions municipals de 2023.

La coordinadora de Manresa En Comú, Ana Querol, i el representant de Podem Manresa, Pol Molina, han explicat que entre els objectius marcats està treballar per una Manresa ecologista, feminista i inclusiva i fer-ho obrint el projecte a la gent d'entitats, associacions i dels barris.

Així, diuen, "volem escoltar molt i sumar per construir un equip de persones que vinguin de més enllà de les nostres organitzacions, que s'hi sumin altres moviments, una unió a Manresa que mobilitzi i una candidatura en què les polítiques progressistes i valentes hi siguin representades a través d'un programa amb compromisos concrets, amb l'aspiració de governar a la ciutat, per a què les polítiques que s'hi fan girin cap a l'esquerra".

A la roda de premsa també han participat Maria Pozuelo, secretaria d'organització de Podem Catalunya, i Enric Bàrcena, responsable de Mobilització i Territori de Catalunya en Comú. Ambdós, han coincidit a destacar que s'obre una nova etapa de treball conjunt, "que es basa en la generositat" i la voluntat de "sumar per créixer", amb l'objectiu de recuperar representació a Manresa pensant, sobretot, en fer d'En Comú Podem, "l'espai útil de l'esquerra transformadora, per millorar la vida dels manresans".

A les eleccions municipals de 2019 les dues formacions es van presentar per separat i no van obtenir representació al consistori manresà.