Bàsquet Manresa

Jordi Serracanta es postula com a substitut de Josep Sàez en la presidència del Bàsquet Manresa

L'exregidor de Medi Ambient i Sostenibilitat; de Qualitat Urbana i Serveis, i d'Esports ha estat sempre molt vinculat al Club Natació Manresa

per Aina Font Torra, Manresa, Catalunya | 22 de juny de 2022 a les 13:30 |
Jordi Serracanta en una imatge de quan era regidor d'Esports de Manresa | AjM
Tot sembla indicar que la presidència del Bàsquet Manresa ja té successor, després que Josep Sáez anunciés en roda de premsa que no continuaria al capdavant del club. Segons fonts consultades per NacióManresa, els trets senyalarien a l'exregidor de l'Ajuntament de Manresa Jordi Serracanta, que ocuparà el càrrec de forma executiva com en el seu dia ho van fer, també, Valentí Junyent, Josep Vives o Jaume Arnau.

Graduat en Gestió i Administració Pública i amb un màster i un postgrau vinculats a la gestió d'instal·lacions esportives, Serracanta ha tingut, des de sempre, una estreta relació amb el Club Natació (CN) Manresa, especialment amb el waterpolo, esport en el qual ha tocat totes les tecles: va començar jugant-hi, va seguir amb la funció d'àrbitre i va acabar esdevenint entrenador de diversos equips del club manresà.


Després d'ocupar, durant deu anys (del 2001 al 2011) el càrrec de Cap d'Administració a les Piscines Municipals de la capital del Bages, el juny del 2011 va entrar a l'Ajuntament de Manresa -amb la llista de CiU encapçalada per Valentí Junyent- i se li otorguen les regidories de Medi Ambient i Sostenibilitat; de Qualitat Urbana i Serveis, i d'Esports. La seva etapa al consistori va acabar l'any 2019, moment en el qual se'l va nomenar per a una plaça d'assessor de la conselleria en Polítiques Sectorials del departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Des del juny del 2021 forma part del departament d'Energia d'Aigües de Manresa.

Consultat per NacióManresa, Serracanta no ha volgut fer cap comentari.


 

Participació