Josep Sàez renuncia a la presidència del Bàsquet Manresa

Fèlix Salido tampoc seguirà com a vicepresident

Josep Sàez, al costat de Fèlix Salido, durant la roda de premsa
Josep Sàez, al costat de Fèlix Salido, durant la roda de premsa | Bàsquet Manresa
21 de juny del 2022
Actualitzat a les 21:34h
La poca antelació amb què el Bàsquet Manresa ha convocat els mitjans de comunicació ja feia pensar que l'entitat bagenca havia de fer un anunci important. En una roda de premsa celebrada a la sala VIP del Nou Congost, Josep Sàez ha anunciat que deixa la presidència del Bàsquet Manresa. La decisió havia estat prèviament comunicada al consell d'administració i el consell executiu.

El fins ara president ha fet un balanç positiu d'una etapa que ha durat cinc anys, ha al·legat motius personals, que bàsicament són professionals, per deixar el càrrec i ha emfatitzat que mai no ha volgut "eternitzar-se" en el càrrec. De fet, Sàez hauria volgut deixar abans la presidència però la crisi generada per la Covid el va empènyer a seguir un temps més. Fèlix Salido, fins ara vicepresident, també renuncia a la vicepresidència lligant així el seu futur al del president. 

Sàez ha fet una valoració molt positiva d'aquest lustre i més enllà dels bons resultats esportius s'ha mostrat molt satisfet d'haver "recuperat la il·lusió" en una entitat que va passar moments difícils. Els fins ara president ha destacat tenir un grup de gent molt identificada i com a exemple ha exposat la quantitat de nens i nenes que van a l'escola amb la samarreta de l'equip.

El capítol d'agraïments ha estat d'allò més extens. Començant pel consell d'administració i el consell executiu, institucions com l'Ajuntament de Manresa i la Secretaria General de l'Esport, la Federació Catalana de Bàsquet, la Federació Espanyola, l'ACB, els patrocinadors, els treballadors del club, jugadors i tècnics, mitjans de comunicació i, sobretot a una afició que ha tornat a connectar amb l'equip. 

Tan Sàez com Salido continuaran col·laborant amb el club fins al tancament de l'exercici econòmic. Després s'apartaran de la gestió de l'entitat perquè el nou president pugui treballar amb tranquil·litat. El nom del nou rector de la nau manresana no trigarà massa a saber-se i serà, amb gairebé total seguretat, un president executiu. El canvi a la presidència no canviarà la planificació de l'àrea esportiva.

Els cinc anys de Sàez a la presidència del Bàsquet Manresa se salden amb un ascens a la Lliga Endesa, la consecució d'una Lliga Catalana, una classificació per a la Copa, dues per al play-off, tres participacions a la Basketball Champions League i una final europea disputada a Bilbao. 
Arxivat a