El Projecte Libera recull més de 900 kilos de deixalla en el bosc de Canet de Fals

Organitzat per la Creu Roja amb la col·laboració de l'Ajuntament de Fonollosa

Voluntaris carregant les deixalles en un vehicle de la Creu Roja
Voluntaris carregant les deixalles en un vehicle de la Creu Roja | Creu Roja
Redacció
21 de juny del 2022
Actualitzat el 22 de juny a les 10:23h
El passat 11 de juny va tenir lloc una recollida de deixalles promoguda pel Projecte Libera de Creu Roja amb la col·laboració de l'Ajuntament de Fonollosa, una acció a nivell estatal, on cada localitat tenia per objectiu recollir deixalla abocada en entorns naturals. 

A Fonollosa, concretament en el bosc de Canet de Fals va tenir lloc una recollida amb la col·laboració d'unes 35 persones, entre veïns de Fonollosa i voluntariat de Creu Roja a Manresa

Gràcies al seu esforç es varen recollir 906,2 kg de deixalles. Desglossat segons tipologia a la deixalleria de Manresa, les deixalles van ser de runa 603 kg, rebuig 141,2 kg, vidre 100,5 kg, ferralla 52kg, plàstic dur 4 kg, plàstic 2,5kg, fusta 2 kg, cables 1 kg. 

La participació va ser completament voluntària, sense requerir cap requisit per participar. Només les ganes i el propòsit d'unir mans per retirar les deixalles que embruten i perjudiquen la natura, i amb l'anhel d'expandir un missatge que conscienciï a la població per evitar que altres tornin a embrutar l'espai comú.