El judo del Bages i el Moianès, campió de Catalunya per equips en infantil i cadet

El Centre de Tecnificació de Judo va signar una brillant competició ja que en categoria cadet també va aconseguir la plata amb un segon equip que hi va presentar

Judokes infantils i cadets del Centre de Tecnificació de Judo
Judokes infantils i cadets del Centre de Tecnificació de Judo | E7
Redacció
20 de juny del 2022
Actualitzat a les 16:38h
Aquest dissabte es va celebrar al pavelló de les Llars Mundet de Barcelona el Campionat de Catalunya per equips mixtes de judo. El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès va signar una brillant competició, ja que els seus equips van ocupar les primeres posicions en les categories infantil i cadet.

En la categoria infantil, el Centre de Tecnificació de Judo es va proclamar campió de Catalunya amb un equip integrat per Carlos Llamas i Biel Perau d'Esport7 de Manresa; Pau Roca, Adrià Serrat i Nuria Corcuera del Judo Moià; Adrià Gonzàlez i Cloe Endrino del Judo Barberà; Ivet Beltrán del Judo Ripoll, i Eider González del Judo Sentmenat.

En la categoria cadet, el Centre de Tecnificació del Bages i Moianès va presentar dos equips que van quedar primer i segon a la competició. L'equip A, que va obtenir la medalla d'or, estava format per Àlex Llamas, Jan Perau, Adrià Jorba, Guillem Lozano i Ariadna Álvarez d'Esport7; Jordi Alvarez, Adrià Marín i Íngrid Domínguez del Judo Moià, i Ainhoa Figueroa i Ariadna Garrido del Judo Barberà.

L'equip B cadet va aconseguir la plata amb Julen Muñoz, Jordi Benito, Helga Barris, Iñaki Garcia i Arnau Domínguez d'Esport7; Aina Costa de Tríops Judo i Júlia Beltrán de Judo Ripoll.
 
Els judokes de Judo Barberà, Triops Judo i Judo Sentmenat van estar cedits pels seus respectius equips per ajudar a completar equips.