Cardona Canta es retroba dos anys després per homenatjar el mestre Francesc Vila

L'Agrupació Coral de Talamanca ha estat la convidada a la jornada a la vila ducal, que ha conclòs amb un concert a la parròquia de Sant Miquel

La Coral Cardonina ha tornat a organitzar el concert Cardona Canta
La Coral Cardonina ha tornat a organitzar el concert Cardona Canta | Coral Cardonina
Redacció
20 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:00h
Cardona ha celebrat aquest diumenge la seva 8a edició del Cardona Canta, dedicada enguany al músic i compositor Francesc Vila, amb motiu dels actes commemoratius del centenari del mestre castellvilarenc.

Després de dos anys sense reunir-se per la situació pandèmica, els cantaires cardonins han tornat a aplegar-se en la seva tradicional jornada de germanor de cant coral. Enguany, com a coral convidada, l'Agrupació Coral Talamanca, ha passat una jornada de convivència la vila ducal.

A la tarda, una vuitantena de cantaires s'han aplegat a la parròquia Sant Miquel de Cardona per oferir un concert que ha tingut la música de Francesc Vila com a protagonista. Les cançons i els arranjaments del mestre del Burés han omplert les voltes gòtiques de l'església cardonina i han fet les delícies de l'auditori.

Al finalitzar, el gruix d'intèrprets, distribuïts en diverses capelles del temple, han interpretat el cànon que el mestre Vila va dedicar a la vila cardonina, amb la participació d'un públic entusiasta. 
Arxivat a