La Festa Major de Sant Joan City torna a omplir els carrers de canalla

La festa major infantil de referència al Bages fa ple en totes les seves activitats

Espectacle de cloenda de la Festa Major Infantil de Sant Joan City
Espectacle de cloenda de la Festa Major Infantil de Sant Joan City | FMISJC
19 de juny del 2022
Actualitzat a les 19:58h
Ni el sol, ni les altes temperatures d'aquest cap de setmana no han evitat que la Festa Major Infantil de Sant Joan City, la degana de les festes majors infantils de la comarca, hagi omplert els carrers de canalla i familiars en tots i cadascun dels seus actes.

El programa començava divendres amb canvis d'última hora a l'horari de la cercavila de colors per l'onada de calor. Això no obstant no va ser impediment perquè la cercavila fos un èxit en una edició de la festa que tenia per títol, precisament, Som éssers de colors. El pregó, la pluja de confeti, el sopar a la fresca i el van disco de divendres seguien la mateixa dinàmica de seguiment.

Dissabte era el torn de la merengada, la ruixada i la piscina de xocolata, que es completava amb el correfoc infantil. Diumenge ha estat la jornada per anar tancant activitats tot esperant la Festa Major dels grans que arribarà el proper cap de setmana coincidint amb la revetlla de Sant Joan. Un matí amb una tira d'activitats, un espectacle de cloenda multitudinari i el vermut han donat per finalitzada l'edició de la festa a Sant Joan City.

Al llarg de la festa ha tornat l'Aula de Correfoc Infantil, que ha comptat amb la participació d'uns 75 nens i nenes i l'Aula de Teatre de Carrer, amb una vintena de joves aprenents. I entremig, l'M3 Monstre Màgic Maligne que ha volgut fer desaparèixer la Festa Major Infantil de Sant Joan City sense aconseguir-ho.