El femení de l'Egiba, subcampió de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística

En la classificació individual, Lorena Medina s'ha imposat a la classificació general, i Laia Font ha estat tercera

L'Egiba Manresa, subcampió de la Lliga Iberdrola
L'Egiba Manresa, subcampió de la Lliga Iberdrola | Egiba
19 de juny del 2022
Actualitzat a les 15:59h
L'equip femení de l'Egiba de Manresa s'ha proclamat aquest cap de setmana subcampió a la fase final de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística en categoria absoluta després d'una competició molt renyida amb el Xelska balear que, finalment, s'ha endut la primera posició per poc més de 3 punts de diferència a la classificació general. EL CGE Les Moreres ha completat el podi en tercera posició. Amb aquest subcampionat, l'Egiba suma cinc temporades consecutives sense baixar del podi de la principal competició per equips de l'Estat.

Les gimnastes de l'equip manresà han sortit a pista amb fermesa i actitud, i des del primer fins a l'últim aparell han competit contra les balears, dècima amunt, dècima avall. Cal tenir en compte que l'Egiba competeix a la Lliga amb un equip totalment format a la casa, sense fitxatges, i amb algunes de les gimnastes que arribaven d'una setmana on havien fet els exàmens de selectivitat i gairebé no havien entrenat.

Per acabar d'arrodonir la competició, en la classificació individual, Lorena Medina s'ha imposat a la classificació general, i Laia Font ha estat tercera. Aina Solà ha estat desena, Ona Sànchez onzena, Mar Royo divuitena, Maria Comallonga vint-i-quatrena, Carla Font vint-i-novena, i Berta Monteagudo trenta-quatrena.