L'apallissen entre tres «o més» al barri de les Escodines de Manresa per robar-li el mòbil i 150 euros

La víctima va ser atesa al CUAP Bages de contusions múltiples a la cara i el cos

Final del carrer del Peix, quan continua fins al mirador de la Balconada
Final del carrer del Peix, quan continua fins al mirador de la Balconada | GSV
18 de juny del 2022
Actualitzat a les 19:53h
Tres individus van agafar i apallissar un home al carrer del Peix de les Escodines de Manresa dimarts passat a la nit i van robar-li el mòbil i l'efectiu que portava a sobre, 150 euros, abans de llançar-lo a terra i seguir amb l'agressió a cops de peu. Quan se'n van cansar, van marxar entre amenaces. Un tros enllà quedaven les ulleres de la víctima, i escampat per terra, les targetes, la cartera i tota la documentació.

"Abans de marxar em van dir que em coneixien i que si ho denunciava a la policia sabrien on venir-me a buscar", explica la víctima a NacióManresa quatre dies després encara amb els ulls ben blaus. Assegura que no els coneix, els dos que va poder veure abans que comencés tot "tenien el cabell curt i morè i la cara tapada amb un mocador". Les amenaces li han fet efecte perquè hores d'ara encara no ho ha denunciat ni a la policia ni als jutjats: "Tinc molta por".

"Els que em van pegar eren tres, un em subjectava les mans al darrere i els altres dos em van clavar cops de puny a la cara i al cos", exposa, "però tot i estar nerviós i perdre les ulleres en un dels cops -l'home té una alta graduació a la vista-, vaig sentir més veus que els animaven, tot i que no van intervenir en l'agressió". O sigui que en el grup eren més de tres.

Inicialment, l'home, que es trobava adolorit i li rajava sang pel nas, va anar a casa, es va rentar la cara i va anar a dormir, però a la matinada el dolor es va aguditzar i quan va tornar al bany va observar que tenia les bosses dels ulls i mitja cara amb blaus. D'hora al matí va anar al CUAP Bages de Manresa on li van fer una primera cura de les múltiples contusions que tenia, sobretot al rostre.

"Havia baixat a prendre alguna cosa amb els veïns i abans de tornar cap a casa vaig aprofitar la fresca per anar fins al mirador de la Balconada passant per darrere del convent de Santa Clara com he fet moltes altres vegades, tant anant sol com passejant el gos", explica. "És un punt amb poca llum, però mai no havia tingut problemes", conclou.