L'Ajuntament de Sant Fruitós visita la nova seu de Deporvillage al polígon d'El Grau

La delegació municipal ha estat rebuda pel director executiu de la societat, el director de compres i la cap de recursos humans

Àdria Mazcuñán parla amb els executius de Deporvillage a la nova seu de l'empresa
Àdria Mazcuñán parla amb els executius de Deporvillage a la nova seu de l'empresa | AjSFB
Redacció
17 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:29h
L'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñán, i el regidor de Promoció econòmica, Felip Echarri, han visitat aquest dijous les noves instal·lacions de l'empresa Deporvillage, que des del passat mes de maig han implantat la seva seu central al polígon d'El Grau de Sant Fruitós de Bages, després de marxar del Parc Tecnològic de Manresa.

La delegació municipal ha estat rebuda pel director executiu de la societat, Xavier Pladellorens, el director de compres, Àngel Corcuera, i la cap de recursos humans. Anabel Martín.

Aquesta multinacional especialitzada en venda en línia de material esportiu s'ha implantat en una nau de 2.500 metres quadrats i ha invertit 1,5 milions d'euros per la seva remodelació. L'edifici, de dues plantes, s'ha dissenyat amb unes línies modernes i funcionals. A les instal·lacions de Sant Fruitós de Bages hi treballen 110 persones.

Actualment, la companyia comercialitza més de 100.000 articles arreu del món i compta amb més de 2,5 milions de clients. L'any 2020 va facturar 120 milions d'euros.

Durant la visita es van plantejar línies de col·laboració i treball conjunt entre l'Ajuntament i l'empresa.